Decarbonatare

Rezervoarele de rang crescator FIEBIG sunt utilizate pentru curatarea de nisip (0-2 mm). materiale usoare, cum ar fi lemnul si carbunele, cu o densitate de aproximativ 1.2-1.5 g / cm si fractiunile fine sunt separate.

Rezervorul este de aproximativ 3 metri in inaltime si diametru. Cabina de apa proaspăta, care se afla sub presiune constanta, si percolare, este situat in partea inferioara a rezervorului. Apa, prin urmare, in mod constant intre mașina in sus prin partea de jos a jetului. Nisipul trebuie curatat se introduce în recipientul de mai sus si se distribuie uniform cu apa ascendenta. Particulele mai usoare cresc si sunt indepartate in scurgere de preaplin. Particulele mai grele cad in partea de jos flux, acolo plutesc si formează o suspensie. Suspensia de depozit creste in continuare mai mare decat trece timpul de operare si o sonda de testare special concepute determina nivelul de umplere al suspensiei. Cand se atinge o valoare de prag, supapele hidraulice sau pneumatice cu descarcare in partea inferioara a jetului sunt deschise, iar nisipul fin curge intr-o instalatie de deshidratare, cum ar fi o roata sau o sita deshidratare 

Dimensiune sasiu: 3,050 mm
Performanta unui rezervor: 80 – 120 T / h
Nevoile de apa ale unui rezervor: 80 – 100m³ / h

 

Formular de cerere ofertă Cere ofertă

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.