Combinatii de contorizare

Fiebig combinatii de dozare sunt utilizate in principal pentru indepartarea nisipului si pietrisului dintr-un teanc. Ele sunt, după cum indica numele lor, combinatii de diapozitive cu rata si curele de dozare. Atunci cand este activata usa este deschisa complet.

Pot fi folosite ca sigilii si pentru determinarea fara produse solide care curg. Fiecare usa este construita din tabla de otel sudate, care sunt galvanizate în cele din urma. Ele sunt actionate de un motor angrenaj cu melc si un rack bidirectional si roata dintata de antrenare. Un control manual se efectueaza la stanga si la dreapta a arborelui de antrenare. Exfiltratiile sunt colectate intr-un sant si transportate la un sistem de drenaj pe site. Pozitiile finale si materialul butonului sunt recuperate prin butoane inductive de proximitate, care sunt conectate impreuna cu cutia de borne a motorului.

Formular de cerere ofertă Cere ofertă

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.