Banda rulanta plutitoare

Fiebig transportoare cu banda plutitoare sunt fabricate in design cutie de auto-sustinere la orice lungime. Lungime de sprijin: pana la 26 m. Coarda de jos ruleaza bine protejate dans le închise sectiunea caseta. Transportoarele sunt actionate de curele trapezoidale au fost Angrenajul fara intretinere atasabile cu un stator de tractiune sau, alternativ, prin intermediul unui motor cu reductor atasabil. Tamburul de antrenare prin frecare este captusit cu cauciuc sau ceramica. Lama stergatorului Fiebig Asigura o coarda de top curat. Curelele sunt echipate cu unilaterale sau bilaterale Pasarele de imbarcare. Două pontoane rotunde pe mai multe compartimente de lumina cu apa și palnii de pivotare formeaza statia de transfer flotant. O cutie de pornire a motorului pentru unitatea, comutatoarele de urgenta prin cablu si garda centura este site-ul de locatie este capatul dinspre cap al centurii. Ratele de curgere a centurile vor fi ajustate pentru a se potrivi cu cerintele individuale ale clientului.

Cele de mai sus plutitoare movila banda transportoare: are o lungime de 60 m si o inaltime de cadere de 12 m deasupra liniei-apa.

im_89_0_banda-rulanta-plutitoare

Formular de cerere ofertă Cere ofertă

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.